Living Proofliving-proof-2Een uit Amerika afkomstig haircare merk dat 10 jaar geleden zijn doorbraak vond en nu al meer dan 90 awards heeft gewonnen. Living Proof is gecreëerd met een simpele ambitie: een oplossing vinden voor de meest voorkomende haarproblemen zoals frizz, beschadigd en fijne en futloos haar. De beste internationale hairstylisten zijn verbonden aan Living Proof: Chris McMillan, Ward Stegerhoek en Michael Shaun Corby. Zij werken nauw samen met een gespecialiseerd team van biotechnische wetenschappers van het MIT in Cambridge, waar nieuwe technologieën worden ontwikkeld en gepatenteerd die het gedrag van het haar volledig kunnen veranderen. Met als resultaat haarproducten die hun beloften echt nakomen.<

HistorieGestart in 2004 toen Dr. Bob Langer, wereldberoemde biotech uitvinder, samen met Jon Flint en Dr. Amir Nashat tot de ontdekking kwamen dat de beauty industrie de afgelopen 30 jaar gebruik maakt van dezelfde traditionele technologieën. Dit inspireerde hen om nieuwe technologieën te ontwikkelen die vrouwen “proof in a bottle” zouden bieden in plaats van “hope in a bottle.”
living-proof-3
Een ingenieuze samenwerking ontstond toen de wetenschappers gingen samen werken met hairstylisten en Co-Founders Ward Stegerhoek en Mitch Derosa. In 2008 trad Jennifer Aniston aan als Co-Owner van het merk waarna zij ook het gezicht werd van Living Proof. Michael Shaun Corby is onlangs (november 2015) aangetreden als Creative Director of the Global Salon Channel.

living-proof-1